Horasan'da Trafik Uygulaması

 Horasan'da trafik ekipleri, bayram tatili için yola çıkan sürücüleri şeker ikram ederek, trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı.

Horasan'da trafik ekipleri, bayram tatili için yola çıkan sürücüleri şeker ikram ederek, trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı. Bölge Trafik Amirliği ekipleri uygulama yaparak sürücüleri trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulundu. Trafik bölge müdürlüğü mevkisinde oluşturdukları kontrol noktasında şehir dışına çıkan araçları durdurarak sürücü ve yolcuların bayramlarını kutlayan ekipler, vatandaşlara şeker ikram etti. İlçe merkezinden geçen D-100 kara yolunda yapılan uygulamadan ve ikram edilen şekerden sürücüler ise memnun kaldıklarını ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz