Hoşfikirer Anıldı

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlar Maç ve Oyuncu İzleme Antrenörü Ali Hoşfikirer, vefatının 7....

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Milli Takımlar Maç ve Oyuncu İzleme Antrenörü Ali Hoşfikirer, vefatının 7. gününde anıldı.

Aynı zamanda da Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Adana Şube Başkanı da olan Hoşfikirer için dernek binasında düzenlenen anma etkinliğine yoğun ilgi gösterildi. Bir dönem Adana Demirspor'da teknik direktörlük görevini de üstlenen Ali Hoşfikirer anısına düzenlenen törene; Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zihni Aldırmaz'ın yanı sıra Adana Demirspor yöneticileri, spor adamları ve bürokratlarla birlikte Hoşfikirer'in yakınları da katıldı. Ali Hoşfikirer, vefatının 7. günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte Mevled-i Şerif de okundu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: