Hoşgörü Öğrencileri Ses Yarışmasında Hünerlerini Sergiledi

Osmaniye Özel Hoşgörü Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet veren Özel Nuri Çomu İlköğretim Okulu’nda ses yarışması...

Osmaniye Özel Hoşgörü Eğitim Kurumları bünyesinde hizmet veren Özel Nuri Çomu İlköğretim Okulu’nda ses yarışması düzenlendi.

Yoğun ilgi gösterilen yarışmanın finalinde kendilerini dinlemeye gelenlere müzik şöleni yaşatan öğrenciler usta sanatçılara taş çıkarttı. Yarışma sonucunda ilk üçe giren öğrencilere birbirinden güzel hediyeler verildi.

Özel Hoşgörü Eğitim Kurumları Müzik Öğretmeni Metin Kural, “Yarışmaya katılan tüm öğrencileri teşekkür etmek istiyorum. Yarışma fikri kafamda ilk oluştuğunda bu kadar ilgi göreceğini tahmin etmemiştim. Fakat öğrencilerimiz okulumuza yakışır şekilde bir yarışma maratonu sergilediler. Katılımın yoğun olması nedeni ile ön eleme yapmak zorunda kaldık. Final muhteşem oldu. İlk üçe giren öğrencilerimi tebrik ediyorum. Kısmet olursa yaptığımız bu ses yarışmasını geleneksel hale getireceğiz.” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz