Hoşgörü Sağlık Meslek Lisesi Açıldı

Osmaniye Özel Hoşgörü Eğitim Kurumları bünyesinde açılan liselere bir yenisi daha eklendi, Hoşgörü Sağlık Meslek...

Osmaniye Özel Hoşgörü Eğitim Kurumları bünyesinde açılan liselere bir yenisi daha eklendi, Hoşgörü Sağlık Meslek Lisesi açıldı.

Amaçlarının Osmaniye başta olmak üzere Türkiye’ye güzel hizmet edecek insanlar yetiştirmek olduğunu belirten Hoşgörü Liseleri Müdürü Lokman Kılıç, “Toplumun her alanında çalışan insanların kaliteli ve topluma faydalı olması tüm insanları mutlu eder. Bu düşünceyle sağlık alanında da tam donanımlı ve kaliteli sağlık personeli yetiştirmek düşüncesiyle kurumumuz bünyesinde Sağlık Meslek Lisesi açtık.” dedi.

Reklam
Reklam

Sağlık Meslek Lisesi kayıtlarına 13 Mayıs’tan itibaren başlayacaklarını belirten Kılıç, “Bilindiği üzere Hoşgörü Eğitim Kurumları 15 yıldan beri Osmaniyemizin eğitim alanına damgasını vurmuş bulunmaktadır. Geçen bu süre zarfında bize teveccühlerini eksik etmeyen halkımıza teşekkür ederiz. Eğitimli ve kaliteli insan yetiştirmek için sosyal ve bilimsel faaliyetlere öncülük etmeyi de kendimize görev kabul ediyoruz. Ülkemizin sağlık alanında da kaliteli insanlara ihtiyacı olmasından dolayı bu alandaki eksikliği gidermek için Anadolu Sağlık Meslek Lisesi'ni Osmaniyemizin hizmetine açtık. Sağlık Meslek Lisesi kayıtlarımız 13 Mayıs’ta başlayacaktır. Lisemizin Osmaniyemize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: