'Hoşgörü Ve Adalet' Türkiye Üçüncülüğü Getirdi

Kılıçaslan Eğitim Kurumlarına bağlı İstikbal Koleji öğrencisi Sebahat Topçuhasanoğlu, Türkiye Sosyal Bilimler Olimpiyatları'nda üçüncü oldu...

Kılıçaslan Eğitim Kurumlarına bağlı İstikbal Koleji öğrencisi Sebahat Topçuhasanoğlu, Türkiye Sosyal Bilimler Olimpiyatları'nda üçüncü oldu ve bronz madalya kazandı. Öğrenci, 'Toplumsal Barış nasıl sağlanır' konulu forum kategorisinde yarışan öğrenci 'Hoşgörü ve Adalet' temasıyla yarışmaya katılmıştı.

Öğrencilerin sosyal bilimlere ilgisini çekme, öğrencilere sosyal bilimleri sevdirme, öğrencilerin araştırma, yorumlama, sunma becerilerini ve toplumu olumlu yönde geliştirecek fikir üretme alışkanlıklarını geliştirme hedefleyen olimpiyatlara 180 okuldan 150 proje katıldı. Topçuhasanoğlu, bu yarışmada Türkiye 3.lüğü elde etti.

Reklam
Reklam

İstanbul Fatih Koleji'nin düzenlediği olimpiyatta madalya alan Sebahat Topçuhasanoğlu, çok mutlu olduğunu dile getirdi. 'Toplumsal Barış nasıl sağlanır' konulu forum kategorisinde yarışan öğrenci 'Hoşgörü ve Adalet' temasıyla toplumsal barışı anlattı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: