Hoşgörülü öğrenciler mehteran coşkusu yaşadı

Osmaniye Hoşgörü Eğitim Kurumları Ali Kale Çocuk Akademisi tarafından Çanakkale şehitlerini anma programı düzenlendi.Eğitim kampüsünde...

Osmaniye Hoşgörü Eğitim Kurumları Ali Kale Çocuk Akademisi tarafından Çanakkale şehitlerini anma programı düzenlendi.

Eğitim kampüsünde düzenlenen programda Osmaniye Belediyesi Mehteran Takımı tarafından konser verildi.

Programda konuşan okul müdürü Münir Cerrahoğlu amaçlarının Çanakkale ruhunu minik öğrencilerine aşılamak olduğunu söyledi.

Cerrahoğlu, “Eğitim kurumları olarak şanlı tarihimizi gelecek nesillerimize en iyi şekilde aktarmak için bu güne kadar olduğu gibi aktivitelerimiz devam ediyoruz. Vatan millet sevgisini en iyi anlatmanın yolunun Çanakkale destanını iyi bilmek ve öğrenmekle mümkün olacağına inanıyoruz. Bu ve buna benzer aktivitelerimizdeki amacımız, çocuklarımıza daha ana sınıfı yaşlarında tarihi bilinci aktarmaktır. Bizlere düşen, tarihini bilen ve ondan ders alan nesiller yetiştirmektir. Eğitimlerimizde anlattığımız tarihimizi bu tür aktivelerimizle desteklemeye çalışıyoruz.” dedi.

Reklam
Reklam

Organizasyonda kendilerine destek veren Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Mahmut Şahin ve Belediye Başkanı Kadir Kara’ya teşekkür eden Cerrahoğlu, 18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Programları çerçevesinde yarın Park 328 alışveriş merkezinde sergi açacaklarını sözlerine ekledi.

Programda mehter takımının gösterimi, okul öğrencileri tarafından büyük beğeni toplarken, okul aile birliği tarafından düzenlenen kermeste ise katılımcılara ikramlarda bulunuldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: