Hoşköy Ortaokulu İtalya’da Comenius Projesine Katıldı

Şarköy ilçesine bağlı Hoşköy Ortaokulunun katıldığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından...

Şarköy ilçesine bağlı Hoşköy Ortaokulunun katıldığı Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı tarafından fonlanan Comenius Çok Taraflı Okul Ortaklığı projesinin ikinci toplantısı İtalya´nın Castelfidardo kentinde gerçekleşti.

Etkinliklere Hoşköy Ortaokulu Okul Müdürü Salman Kaçan, Müdür Yardımcısı Hacı Güvercin ile öğretmenlerden Öznur Kazan, Deniz Ayşegül Söğüt, Ozan Çavdar, Gözde Akgün ve Mehmet Akar katıldılar.

Projenin diğer ortakları olan İngiltere, Polonya ve Almanya´daki okulların öğretmen ve idarecilerinin katıldığı etkinliklere İtalyan ortak olan Institito Comprensivo G. Mazzini Okulu ev sahipliği yaptı.

Reklam
Reklam

Yapılan toplantıda projenin öğrenciler üzerindeki etkisi ve çıktıları tartışılırken, bir sonraki aşamada okullarda yapılması gereken görevler paylaşıldı.

Ayrıca Castelfidardo Belediye Başkanlığı, Museo della Fisarmonica ve tarihi kentler olan Urbino, Gradara, Loretto ve Ancona ziyaretleri gerçekleşti.

Bir sonraki etkinlikler 10-14 Haziran 2013 tarihleri arasında Hoşköy Oratokulu´nun ev sahipliğinde gerçekleşecek. Etkinliklere İtalya, İngiltere, Polonya ve Almanya´dan gelecek olan toplam 18 öğretmen katılacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: