Hozat Ilçesinde Yeşil Alan Çalışması

Hozat Belediye Başkanı Cevdet Konak, yeni bir yeşil alan oluşturmak için başlattıkları çalışmanın devam ettiğini bildirdi.

Hozat Belediye Başkanı Cevdet Konak, yeni bir yeşil alan oluşturmak için başlattıkları çalışmanın devam ettiğini bildirdi.

Konak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Fikri Paşa Mahallesi Gözeler mevkinde 5 bin metre karelik bir mesire alanı oluşturmak için başlatılan çalışmaların sürdüğünü söyledi.

Oluşturulan mesire alanının ilçede önemli bir eksikliği gidereceğini ifade eden Konak, şunları kaydetti:

"Gözeler mevkinde düzenleme çalışmaları devam eden mesire alanı eskiden beri vatandaşlarımız tarafından yoğun bir şekilde kullanılıyordu. Biz de bu alanı daha modern bir yapıya kavuşturmak için dere ıslahları yaptık. Çeşme ve içme suyu sistemi yaptık. Kaymakamlığımızla beraber 2 bin fidan dikimi gerçekleştirdik. Bağlantı yollarını, kamelya ve oturma alanlarını yaptık. Bütün bu düzenlemeler tamamlandığında ilçenin en önemli mesire alanı olarak vatandaşlarımıza hizmet edecek ve ilçenin görünümünü değiştirecek."

Reklam
Reklam

Konak, çalışmaları yıl sonuna kadar tamamlamayı ve mesire alanını hizmete açmayı planladıklarını kaydetti.

Muhabir: Haydar Toprakçı

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: