Hozat'ta Hazırlanan Köye Dönüş Projeleri

TUNCELİ (AA) - Hozat Kaymakamlığının Köye Dönüş ve Rehabilitasyon Projesi kapsamında hazırladığı Hozat Kültür ve Dinlenme Evi Projesi'ne kaynak aktarıldığı bildirildi.

TUNCELİ - Hozat Kaymakamlığının Köye Dönüş ve Rehabilitasyon Projesi kapsamında hazırladığı Hozat Kültür ve Dinlenme Evi Projesi'ne kaynak aktarıldığı bildirildi. Hozat Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamada, Hozat Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığı tarafından Tunceli Valiliği Köye Dönüş ve Rehabilitasyon Bürosu'na sunulan 4 projeden 3'ünün kabul edildiği belirtilerek, "Bunlardan biri olan Hozat Kültür ve Dinlenme Evi Projesi kapsamında, terör olaylarının azalması nedeniyle ilçemize geri dönen vatandaşlarımızın inanç ve kültür değerlerinin gerektirdiği dinsel ve kültürel faaliyetleri gerçekleştirebilecekleri ortak bir mekanın oluşturulması hedefleniyor. Projemiz Köye Dönüş Rehabilitasyon Projesi kapsamında kabul edildi ve projemize 45 bin lira kaynak aktarıldı" ifadesi kullanıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: