HRÜ Teknokenti Tamamlanıyor

ŞANLIURFA (A.A) - Harran Üniversitesi (HRÜ) Teknokenti'nin kaba inşaatının tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.

ŞANLIURFA (A.A) - Harran Üniversitesi (HRÜ) Teknokenti'nin kaba inşaatının tamamlanmak üzere olduğu bildirildi.

HRÜ basın bürosundan yapılan açıklamaya göre, üniversite bünyesinde bünyesinde makine fabrikasının bulunduğu alanda inşaatı süren teknokentte, çalışmalar devam ediyor.

Şanlıurfa Teknokent Yönetim Kurulu HRÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu başkanlığında toplanarak, teknokent için müracaat eden girişimcilerin başvuru dosyaları değerlendirildi.

Söz konusu toplantıda İstanbul ve Şanlıurfa'dan müracaat eden girişimcilere geçici birer ofisin tahsis edilmesi kararlaştırıldı.

Reklam
Reklam

Açıklamada görüşlerine yer verilen Rektör Mutlu, söz konusu binanın inşaatının hızla devam ettiğini belirterek, nisan ayında bitirilmesinin planlandığını bildirdi.

Rektör Mutlu, teşvik bölgesinin faydalı illerinde kurulan teknokentin birçok sanayici ve iş adamlarından talep gördüğünü, dolayısıyla inşaat çalışmalarının daha erken bir tarihte bitirilmesi için de gayret gösterdiklerini aktardı.

Muhabir: Rauf Maltaş

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz