HSYK Kararnamesi

Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 1. Dairesi'nin kararnamesiyle Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'na atandı.

Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık, Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 1. Dairesi'nin kararnamesiyle Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'na atandı. Apaçık, atama kararına ilişkin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 2011 yılı mayıs ayında geldiği Erzurum'da yaklaşık 3 yıl görev yaptığını, bu süre içinde güzel hizmetler verebilmenin gayreti içinde olduklarını söyledi. Apaçık, "Takdir bu yönde gerçekleşti. Öncelikle hayırlı olmasını diliyorum. Burada bulunduğum süre içinde güzel hizmetler verebilme çabasında olduk. Dün akşam saatlerinde bu kararname yayınlandı. Konu ile ilgili yazı önümüzdeki günlerde gelecektir" dedi. Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu 1. Dairesi'nin 123 kişilik adli yargı mazeret ve mesleğe kabul kararnamesi ile Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı'na, Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcısı Musa Durmaz ise Erzurum Cumhuriyet Başsavcılığı'na getirilmişti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: