HTC One Max Çin’de göründü

HTC’nin yeni phablet modeli HTC One Max, Çin’de sertifika alırken görüntülendi. HTC One Max’in arka bölümünde parmak izi okuyucu sensör bulunuyor.

Uzun süredir hakkında çeşitli dedikodularla gündemi meşgul eden HTC One ailesinin yeni üyesi One Max, bu defa Çin’de görüntülendi. Phablet sınıfındaki telefonun Çin pazarında satışa çıkabilmesi için Çin telekomünikasyon ve standartlar enstitüsünde onaylanması gerekiyor. Sertifika başvurusu sırasında çekilen görüntülerle HTC One Max bir kez daha yüzünü göstermiş oldu.

5.9 inç boyutunda ve 1080p çözünürlüğünde Full HD ekrana sahip olan HTC One Max’de, 4 çekirdekli 1.7GHz hızında çalışan Qualcomm Snapdragon 600 çip seti, 2GB RAM, 4 MP UltraPixel kamera, 2.1 mega piksel ön kamera ve 3.300mAh batarya görev yapacak. Görüntülerde yer alan model Çin’de satışa sunulacağı için 16GB dahili depolama alanı ve microSD kart desteği olmadan satışa sunulacak. Uluslararası piyasada satışa sunulacak olan HTC One Max 32GB dahili depolama alanı ve micro SD kart desteğiyle birlikte gelecek. Ayrıca yetkililerin verdiği bilgilere göre telefonun bataryası da diğer ülkelere göre farklılık gösterebilecek. Ekim ayında satışa sunulması beklenen telefonun Çin satış fiyatı 816 Dolar /604 Euro olarak belirlenmiş durumda. HTC One Max ile ilgili gelişmeler için sitemizi takip edin.

Reklam
Reklam