HTC One S kullanıcılarına kötü haber

Geçtiğimiz sene piyasaya sürülen, orta segmente hitap eden HTC One S birçok kullanıcı tarafından sevilen modellerden biri olmuştu.

Ancak HTC Fransa’ya göre One S sahipleri güncellemelerden yararlanamayacak.

HTC One X ve One V ile birlikte çıkan One S, sunduğu özellikleri ve performansı ile genel olarak beğenilmişti. Tayvanlı üretici bu modeline güncellemer çıkardı. Son olarak HTC Fransa’dan, One S kullanıcılarına üzücü bir haber geldi. One S, 4.2.2 güncellemesini almayacak, 4.1.1 Jelly Bean sürümünde kalacak gözüküyor. İlk çıktığında Android 4.0 Ice Cream Sandwich işletim sistemiyle çalışan One S, daha sonra gelen güncelleme ile birlikte Android 4.1.1′e yükselmiş ve Sense 4+ arayüzüne kavuşmuştu. Bazı yazılımsal özelliklere sahip olmuştu.
Telefonun Asya modelinde 1.7 GHz’lik çift çekirdekli Qualcomm Scorpion işlemci yer alırken, Avrupa modelinde ise 1.5 GHz’lik çift çekirdekli Qualcomm Krait işlemci bulunuyor. Donanımsal olarak One S, Android 4.2.2′yi çalıştırabilir. Ancak HTC’nin bu konuda tam olarak nasıl bir politika uygulayacağını ise önümüzdeki günlerde göreceğiz. Şimdilik gözüken ise HTC One S’in Android 4.2.2 güncellemesini alamayacağı ve eski sürümde kalacağı yönünde.

Reklam
Reklam

Samsung Galaxy Note 3′e 3GB RAM