HTC: 'Pil performansı değil, incelik önemli'

Tayvanlı akıllı telefon üreticisi HTC, üst düzey modelleri ile tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de çok sevilen bir isim.

One serisi altında 2012’ye fotoğraf odaklı ürünler ile giriş yapan şirket, özel bir etkinlikte gelecek planlarına ilişkin soruları yanıtladı.

HTC Ürün Stratejisi Başkan Yardımcısı Bjorn Kilburn, yaptığı açıklamalarda, tüketicilerin pil performansından çok tasarıma öncelik verdiğini ve bu nedenle HTC tarafından inceliğin daha fazla göz önüne alındığını belirtiyor. Buradan hareketle gelecek planları arasında yer alan 3000mAh ve üstü güce sahip piller ile donatılmış akıllı telefonların yol haritasından çıkarıldığına da değinen Kilburn, aynı zamanda ilerleyen süreçte daha ince HTC’ler göreceğimize işaret ediyor.

Reklam
Reklam

İncelik mi yoksa pil performansı mı sorusuna gelecek yanıtlar elbette ki farklılık gösterecektir ancak kalın çizgilerle bu konudaki düşüncelerin belirlenmesi radikal bir karar olmuş bize göre. En azından Motorola’nın Razr modelinde uyguladığı gibi alternatifli modeller (Razr ve Razr Maxx) hazırlanabilirdi. Özellikle ülkemizdeki kullanıcı kitlesinin büyük bir çoğunlukla pil performansını daha fazla önemseyeceğini söyleyebiliriz.

[

**İki Teknoloji Devi Çarpışmaya Hazırlanıyor!

**](http://www.scroll.com.tr/75974/iki-teknoloji-devi-carpismaya-hazirlaniyor/)