HTC’nin yeni telefonu 608t ortaya çıktı

HTC, One ile üst segmentte yer alırken diğer taraftan ise orta ve düşük segment için de kolları sıvamış durumda. Tayvanlı telefon üreticisinin son modeli sızdı.

Görünüşe göre bu sene mobil dünyada büyük bir rekabet yaşanacak. Zira markalar üst segment dışında orta ve düşük segmente modeller çıkarmaya hazırlanıyor. Bunlardan bir tanesi de HTC.
Ünlü Tayvanlı telefon üreticisinin yeni modeli sızdı. HTC First, M4′ten sonra ortaya çıkan telefon HTC 608t kod adına sahip. First ve One arasında olan 4.5 inç’lik ekran bulunduran telefonun qHD yani 960×540 çözünürlük sunacağı söyleniyor.
Söylentilerin geri kalanında 4 çekirdekli bir işlemciden bahsediliyor. Telefondan Snapdragon 600 beklememek gerekli muhtemelen 1.4 GHz’de çalışan Snapdragon 400 olacak. Technosamigos’un belirttiğine göre GPU Adreno 305. Bu da Snapdragon 400′ü işaret ediyor. Cihazda 8 megapiksellik arka kamera, 1 GB RAM, 1.6 megapiksel ön kamera olacak. HTC Sense 5 ile birlikte Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemi ve Beats Audio da telefonun iddia edilen özellikleri arasında.
Şimdilik bu spekülasyonlar hakkında kesin açıklama yok. Ancak geçmişte de sızan bazı telefon modellerinin sonradan resmiyet kazandığını da belirtelim.
[ ****](http://itadvisor.com.tr/eset-almanyanin-en-iyisi-secildi/)