HÜ Hukuk Fakültesi'nin Yeni Binasının Temeli Atıldı

Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Hukuk Fakültesi'nin Beytepe Yerleşkesi'ndeki yeni binasının temeli törenle atıldı.

Hacettepe Üniversitesi (HÜ) Hukuk Fakültesi'nin Beytepe Yerleşkesi'ndeki yeni binasının temeli törenle atıldı.

Temel atma töreninde konuşan Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Tuncer, Türkiye'nin ve dünyanın en iyi hukuk fakültesinin temelini attıklarını söyledi.

Fakültenin yeni binasında sanal bir mahkeme salonunun olacağını da bildiren Tuncer, öğrencilerin derslerin uygulamalarını mahkemede yaşayarak göreceklerini belirtti.

Tuncer, hukuk alanına ikinci dönemden itibaren yeni bir anlayışla bakacaklarını ifade ederek, öğrencilere mutluluk ve gelecek kapısını açtıklarını dile getirdi. Fakültenin temeline ilk öğrencilerin isimlerini gömdüklerini söyleyen Tuncer, fakültenin girişinde de ilk giren bütün öğrencilerin isimlerini taşıyan bir levha olacağını kaydetti.

Reklam
Reklam

Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Çağlar Özel de törendeki konuşmasında, yeni binanın kendileri için beklenen bir şey olduğunu ve beklentilerinin bir kısmına ulaştıklarını belirterek, fakülte binasının ekim ayında biteceğini ve yeni öğretim döneminde açılacağını söyledi.

Temel atma törenine hukuk fakültesi öğrencileri de katıldı.

Muhabir: Ankara

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: