Huawei Ascend Mate 2′nin resimleri sızdırıldı!

Çinli telefon üreticilerinden olan Huawei’nin Ascend Mate modelinin devam modeli olan Mate 2′nin yeni görselleri sızdırıldı. Phablet modeli olan Mate 2′nin CES 2014′te tanıtılması bekleniyor.

Ülkemizde de yaygın firmalardan biri olan Huawei’nin tablet ve telefon ortasındaki modeli olan phablet modeli Ascend Mate’nin yeni modeli olan Ascend Mate 2′nin bazı resimleri ve özellikleri ortaya çıktı. 6.1 içnk büyüklüğündeki büyük bir ekrana sahip olan Mate 2′de 720p ekran çözünürlüğü bulunmakta. Daha ince bir yapıya sahip olan Mate 2′de 1.6 GHz hızındaki dört çekirdekli bir işlemci bulunmakta. Ayrıca daha kavisli bir yapıya sahip olduğunu söyleyelim.

2 GB RAM bulunan bu Mate 2′de 13 megapiksel arka kamera bulunmakta. Bunun yanı sıra 16 GB dahili depolama alanı sunmakta. 7 ve 10 Ocak arasında gerçekleşecek olan CES 2014′te tanıtılması beklenen Ascend Mate 2′nin bilgilerini tam olarak CES fuarında göreceğiz gibi. Ülkemizde 900 TL civarında bir fiyattan satışa sunulan Ascend Mate’nin devam modeli olan Mate 2 bakalım hangi özellikler ile gelecek.

Reklam
Reklam

Archos’dan En Ucuz Akıllı Saat