HUD-ER Elazığ Şube Başkanlığı'na Çiçek Seçildi

Hukuki Araştırmalar Derneği (HU-DER) Elazığ Şube Başkanlığı'na Av. Nihal Aydur Çiçek seçildi.

Hukuki Araştırmalar Derneği (HU-DER) Elazığ Şube Başkanlığı'na Av. Nihal Aydur Çiçek seçildi.

Çiçek, yaptığı yazılı açıklamada, dernekteki seçim sonucu başkanlığa getirildiğini bildirdi

Türkiye'nin yeni Anayasa'ya odaklandığı bir dönemde bayrağı devraldıklarını ifade eden Çiçek, ilk defa sivil bir Anayasa'nın yapılmak istendiğini hatırlatarak, "Bir hukuk derneği olarak bu sürece bizler de katkıda bulunacağız. Sivil toplum örgütlerinin görevi, problemlerin bir köşesinden tutarak çözüme katkıda bulunmaktır" ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Dernek olarak hukuk kaynaklı sorunlara çare bulmaya çalışacaklarını ve kaynağını milletten alan bir hukuk anlayışının savunucusu olacaklarını vurgulayan Çiçek, "Her şeyi siyaset kurumunun üstüne yıkan bir anlayışa karşıyız. Hepimiz görevimizi doğru yapar, sorumluluklarımızı yerine getirirsek siyasetin yükü de azalır. Önümüzdeki günlerde HU-DER olarak halkın içine karışarak nasıl bir Anayasa sorusunun cevabını arayacağız" değerlendirmesinde bulundu.

Muhabir: Emrah Gökmen

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: