Hukuk Öğrencisinin Acı Ölümü

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi Muğlalı İzzet Bulut (20), arkadaşları ile yüzmek için...

Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi Muğlalı İzzet Bulut (20), arkadaşları ile yüzmek için gittiği Akyaka Çınar plajında beynindeki damarlardan birisinde kan pıhtılaşması sonucu boğularak yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgiye göre, akşam saatlerinde arkadaşları ile Akyaka Çınar Plajına giden İzzet Bulut, arkadaşları ile serinlemek için denize girdi. Yüzme bildiği öğrenilen İzzet Bulut’un, arkadaşları yüzerek kendisinden uzaklaştı. Yaklaşık iki metre derinlikte yüzen İzzet Bulut, beynindeki damar tıkanıklığı nedeniyle ani kalp krizi sonrası deniz yüzeyinin dibine indi.

Reklam
Reklam

Bir süre sonra arkadaşları İzzet Bulut’u aramaya başladı. Denizden çıkan arkadaşları çevrede yaptıkları aramada bulamayınca, plajdaki vatandaşlar denizden çıkmadığını, boğulma olayı yaşansa deniz yüzeyinde çırpınışları görebileceklerini belirttiler. Arkadaşları denizde tekrar yüzerek yaptıkları arama esnasında İzzet Bulut’un deniz dibinde cansız bedeni ile karşılaştılar.

Denizden çıkarılan ceset, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne getirildi. Burada yapılan otopsinin ardından bugün öğle namazının ardından Orhaniye Camii’nde kılınan cenaze namazı sonrası toprağa verildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: