Hukukçular Derneği'nden Hukuk Öğrencilerine Kahvaltı

Çağatay Hukukçular Derneği, Osmaniyeli hukuk fakültesi öğrencilerine kahvaltı verdi. Çağatay Hukukçular Derneği yönetim kurulu üyeleri...

Çağatay Hukukçular Derneği, Osmaniyeli hukuk fakültesi öğrencilerine kahvaltı verdi.

Çağatay Hukukçular Derneği yönetim kurulu üyeleri ile Türkiye’nin değişik üniversitelerinde okuyan Osmaniyeli hukuk fakültesi öğrencileri sabah kahvaltısında bir araya gelerek sohbet ettiler. İki saat süren kahvaltıda Osmaniye’de avukatlık yapan dernek üyeleri, hukuk öğrencileriyle tecrübelerini paylaştı.

Çağatay Hukukçular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Av. Efdal Güloğlu, “Türkiye’nin değişik üniversitelerinde hukuk okuyan Osmaniyeli öğrenci arkadaşlarımızla bir araya gelelim, onların sorunlarını dinleyelim, bizlerden istekleri varsa onları alalım diye bir araya geldik. Gördüğüm kadarıyla da bu toplantı gayet verimli oldu. Hemşehrimiz olan öğrenci arkadaşlarımızın her zaman destekçisi ve yardımcısı olacağız.” dedi.

Reklam
Reklam

Kahvaltının çok verimli geçtiğini söyleyen hukuk fakültesi öğrencileri, Çağatay Hukukçular Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Av. Efdal Güloğlu ve üyelerine teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: