Hukuksal Bakış Derneği üyesi avukatlar halkla iftar yemeğinde buluştu

Eskişehir Hukuksal Bakış Derneği, Odunpazarı Belediyesi'nce Atatürk Lisesi yanında kurulan çadırda vatandaşlara iftar yemeği verdi....

Eskişehir Hukuksal Bakış Derneği, Odunpazarı Belediyesi'nce Atatürk Lisesi yanında kurulan çadırda vatandaşlara iftar yemeği verdi.
Dernek Başkanı Avukat Turgay Balaban ve Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı, iftarlarını açmak için çadıra gelen vatandaşlara yemek ikram etti. Bin 500 kişilik iftar yemeğinin maliyeti Hukuksal Bakış Derneği üyesi avukatlar tarafından karşılandı. İftar sonrasında vatandaşlarla avukatlar bir araya gelerek sohbet etti. Vatandaşlar, bu tür yardım ve geleneklerin sürdürülmesini istedi.
Dernek Başkanı Avukat Balaban, yapılan bu iftar organizasyonu ile halkın nazarındaki avukat imajına olumlu bir katkı yapmak istediklerini söyledi. Sevgi ve hoşgörü ayı olan Ramazan ayının da buna en uygun bir zemin olduğunu belirten Balaban, halkla aynı masa etrafında iftar yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.
Odunpazarı Belediye Başkanı Burhan Sakallı da iftar çadırına verdikleri maddi destekten dolayı avukatlara teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz