Hükümlülere "Ahlak Anlayışı Ve Toplumsal Değerler" Konferansı

Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından hükümlülere “Ahlak Anlayışı ve Toplumsal Değerler” konulu konferans verildi.

Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından hükümlülere “Ahlak Anlayışı ve Toplumsal Değerler” konulu konferans verildi. Çarşamba A Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu vaizlerinden Emrullah Sevgi tarafından verilen konferansta hükümlülere davranış ve yaşantılarında dini duygu ve düşüncelerini geliştirerek, insan, aile, millet ve vatan sevgisini aşılayarak yeniden suç işlemelerini önleyecek ahlaki değerler kazanmalarına yardımcı olmaya yönelik sunum yapıldı. Konferansta, hükümlülere olumsuzluklar ile karşı karşıya kaldıklarında cezaevine girmeden doğru çözüm yolunu bulmalarına, ceza infaz kurumundan salıverilmelerinin ardından topluma uyumlarını kolaylaştıracak olumsuzluklara sabırlı ve dayanıklı bireyler olabilmelerine yönelik farkındalık oluşturulmaya çalışıldı. Konferansa yaklaşık 90 hükümlü katıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz