Hükümlülere “ahlak” Konferansı

Samsun'un Çarşamba ilçesinde Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından hükümlülere yönelik, “Ahlak Anlayışı ve Toplumsal Değerler” başlıklı...

Samsun'un Çarşamba ilçesinde Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından hükümlülere yönelik, “Ahlak Anlayışı ve Toplumsal Değerler” başlıklı konferans düzenlendi.

Çarşamba Denetimli Serbestlik Müdürlüğü tarafından, hükümlülerin iyileştirilmesi ve topluma kazandırılması amacıyla 2013 yılı içinde planlanan konferansların ikincisi olan “Ahlak Anlayışı ve Toplumsal Değerler” başlıklı konferans, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Mustafa Kara’nın sunumu ile Çarşamba Adliyesi Konferans Salonu’nda yapıldı.

Reklam
Reklam

Konu ile ilgili Çarşamba Adliyesi Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “ ‘Ahlak Anlayışı ve Toplumsal Değerler’ konulu konferans ile hükümlülerin davranış ve yaşantılarında, dini duygu ve düşüncelerin geliştirerek, insan, aile, millet ve vatan sevgisini aşılayarak, yeniden suç işlemelerini önleyecek ahlaki değerler kazanmalarına yardımcı olmaya, olumsuzluklar ile karşı karşıya kaldıklarında cezaevine girmeden doğru çözüm yolunu bulmalarına, Ceza İnfaz Kurumu’ndan salıverilmelerinden sonra topluma uyumlarını kolaylaştırarak olumsuzluklara sabırlı ve dayanıklı bireyler olabilmelerine yönelik farkındalık oluşturulmaya çalışılmıştır” denildi.

Konferansa Çarşamba Cumhuriyet Başsavcısı Bünyamin Korkmaz, Çarşamba Müftüsü Sıtkı Kaya ve Denetimli Serbestlik personeli ve hükümlüler katıldı.

Konferans, soru-cevap bölümünün ardından hükümlülere katılım belgelerinin verilmesiyle son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz