Hülya Avşar'la 'Esmer'i anlattı

Canlı yayında NTV'nin konuğu olan Ciwan Haco, Hülya Avşar'la olan düetini ve yeni albümü Veger'i anlattı.

'Veger' albümüyle uzun bir aradan sonra geri dönen Ciwan Haco, Oğuz Haksever'in sunduğu 'Bugün/Yarın' programının konuğu oldu.

Tercümanı aracılığıyla Oğuz Haksever'in sorularını yanıtlayan Ciwan Haco, canlı yayında müziğe dönüşünü ve Hülya Avşar'la yaptıkları düeti anlattı.

Veger albümünün çocukluğunda dinlediği türkülerden oluştuğunu söyleyen Ciwan Haco, şarkı sözlerinin bir çoğunun kız kardeşi Dilber'e ait olduğunu kaydetti.

Ciwan Haco, Hülya Avşar'la birlikte çektiği Esmer şarkısı için yaptıkları düetin hikayesini de anlattı. Haco şunları söyledi: "Batman konserinden sonra aramızda bir arkadaşlık oluştu. Sonra beni programına davet etti. Katıldığım her iki programında da izleyicisinin çok olduğunu fark ettim. Sonra Hülya Avşar'la neden bir şarkı söylemeyeyim dedim. Bu şekilde bir teklif sundum o da kabul etti."

[Kürtçe Esmere Hülya Avşar ile klip](http://video.mynet.com/siesan2010/Kurtce-Esmer-e-Hulya-Avsar-ile-klip/1427512/ "Kürtçe Esmere Hülya Avşar ile klip") | [www.mynet.com/video](https://www.mynet.com/video "https://www.mynet.com/video")