Hünerlerini Sergilediler

AK Parti Adana Sosyal İşler Başkanlığı’nca organize edilen; ‘Yaz Okulu’ sona erdi. Düzenlenen kapanış töreninde...

AK Parti Adana Sosyal İşler Başkanlığı’nca organize edilen; ‘Yaz Okulu’ sona erdi. Düzenlenen kapanış töreninde ‘Yaz Okulu’na katılan miniklerse, davul zurna eşliğinde hünerlerini sergiledi.

Atatürk Yüzme Havuzu’nda düzenlenen törende konuşan AK Parti Adana İl Başkanı Ziyaeddin Yağcı, iktidarların görevinin milletin geleceğini aydınlatmak olduğunu vurgulayarak, “Çocuklarımızı geleceğini, bugünden çok daha iyi şartlara taşımalıyız. Parti olarak iktidar olduğumuz günden bu yana bunun çabası içindeyiz. Hükümetimiz bunu yaparken bizde burada çok küçük bir etkinlik olan minicik yavrularımızı kendi şahsi hayatlarında geleceğe hazırlamak için faaliyette bulundu. Umarım gerek çocuklarımız gerekse velilerimiz memnun kaldı” dedi.

Reklam
Reklam

AK Parti İl Sosyal İlişkiler Başkanı Aygün Çalık da, ‘Yaz Okulu’nda çocuklara yüzme, tenis, jimnastik ve folklor eğitimleri verildiğini ifade ederek, “Sporun çocuklar üzerinde; sağlıklı kalmak, yaşam kalitesini arttırmak ve gelişmesine yardımcı olmak, streslerden korunma ve kurtulmaya yardımcı olmak, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, kendisine olan güveni arttırmak gibi etkileri vardır. Biz istiyoruz ki tohumu biz attık, sulayıp yeşermesi size ait” yorumunda bulundu. Konuşmaların ardından minik öğrenciler davul zurna eşliğinde kısa bir oyun sergiledi. Çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlikte minikler büyük alkış topladı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: