Hurda Demir Yüklü Tır Devrildi

Marmaris'te hurda yüklü tır devrildi.

Marmaris'te hurda yüklü tır devrildi.

Hasan Aktaş'ın kullandığı hurda demir yüklü 20 ASP 99 plakalı tır, Marmaris-Datça karayolunun 10. kilometresinde devrildikten sonra yolda sürüklenip bariyerlere çarparak durabildi.

Araç şoförü kazayı yara almadan atlatırken, kaza nedeniyle yolun bir şeridi uzun süre trafiğe kapalı kaldı. Yolda önlemleri alan polis ekipleri, trafiğin akışını bir süre kontrollü olarak sağladı. Kazaya karışan aracın çekilmesinin ardından söz konusu güzergah yeniden ulaşıma açıldı.

Reklam
Reklam

Tır şoförü Aktaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, rampayı çıkarken sollamanın yasak olduğu bölgede kendisini bir otomobilin geçtiğini ve kazanın bundan dolayı gerçekleştiğini iddia etti.

Aracının nasıl devrildiğini anlamadığını belirten Aktaş, "Her şey bir anda oldu. Karşı taraftan başka bir aracın gelmemesi şanstı, çok daha büyük ve ölüme sebebiyet verecek bir kaza olabilirdi" dedi.

Tırın, Datça'dan aldığı inşaat hurdası demirleri İzmir'e götürmeye çalıştığı öğrenildi.

Muhabir: Levent Kişi / Leyla Ataman Koyuncuoğlu

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: