Hurda Kamyonuyla 150 Otobüslük Firmaya Dönüştü

Ankara’nın Çubuk ilçesinde doğan Mesnevi Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Öztürk, hurda bir kamyon ile...

Ankara’nın Çubuk ilçesinde doğan Mesnevi Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Öztürk, hurda bir kamyon ile başladığı çalışma hayatına şimdi 150 otobüs ve minibüsten oluşan bir firma ile devam ediyor.

İlkokul mezunu olduğunu anlatan iş adamı, askerden sonra aldığı hurda kamyonetini hala unutamadığını söyledi. Bugünlere gelmesinde hurda kamyonetinin büyük payı olduğunu dile getiren Öztürk, çocuklarıyla birlikte yürüttüğü taşımacılık firmasının şu anda Türkiye’nin önemli şirketlerinden bir olduğunu kaydetti. Zorluklarla bugünlere geldiğini ve yanında 500 kişinin çalıştığını söyleyen iş adamı, “Personelimin mutluluğu benim en büyük kazanımımdır. Türkiye’de özellikle İstanbul, Ankara, Antalya, İzmir gibi illerde yaptığım işlerden dolayı bir saygınlığımız var.“ dedi.

Reklam
Reklam

6 BİN ÖĞRENCİ TAŞIYOR

Okul taşımacılığında Ankara’nın önemli bir firması olduklarını kaydeden Öztürk, 6 bine yakın öğrenciyi taşıdıklarını ifade etti. Sektörde 2002 yılında 3 otobüsle hizmete başladığını dile getiren iş adamı Öztürk, büyümelerinde en büyük etkenin hükümetin istikrarlı politikaları olduğunu vurguladı. Ünal Öztürk, hayatında iki kişiyi örnek aldığını anlattı, birinin Atatürk’ün de yakın arkadaşı olan dedesi Molla Mehmet, bir diğerinin ise babası Mehmet Ali olduğunu vurguladı.

ÇUBUK’A OKUL YAPTIRMAK İSTİYOR

Firma olarak şu anda araç ve gereç bakımından her şeylerinin tamam olduğunu anlatan Öztürk, bundan sonraki hedefinin sosyal anlamda hayır ve hasenat çalışmaları olacağını dile getirdi. Ünal Öztürk, ’’En büyük hayalim olan ilçeme bir okul yaptırmak istiyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte bu hedefimi yerine getireceğim ve ondan sonrada hayatıma gönül rahatlığı ile huzur içerisinde son verebilirim.’’ dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: