Hurdacı esnafına öneri

Sınırlı Sorumlu Adana Eski Makine ve Hurdacılar Kooperatifi Sanayi Sitesi 2011 Yılı Olağan Mali Genel Kurulu yapıldı.

TESK Yönetim Kurulu Üyesi ve Adana ESOB Başkanı Kazım Barışık’ın da davetli olarak katıldığı genel kurulda, Kemal Deniz başkanlığındaki yönetim kurulunun yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları, üyelerin oybirliğiyle kabul edildi.

Mersin yolu üzeri Küçükdikili beldesi karşısındaki Sarı Hamzalı köyü Kamyoncular Sitesi bitişiğindeki Adana Hurdacılar Sitesi’nde yapılan olağan mali genel kurulun divan başkanlığını üyelerden Musa Eşme, Bakanlık Temsilciliğini de Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü İmar İskan Kooperatifleri Şube Müdürü Metin Yünlüel ile Veli Kabak’ı yaptı.

Reklam
Reklam

Genel kurulda konuşan Birlik Başkanı Barışık, üyelerin aidatlarını vaktinde yatırarak, çalışmaları sekteye uğratmaması uyarısında bulunurken, “Kenetlenin. Birlikten güç, kuvvet ve başarı doğar. Ama kısır çekişmeler felaket getirir. Hepimiz medeni insanlarız. Eksiğimiz, kusurumuz, hatamız varsa, kavgayla değil, medenice yüz yüze konuşulmalı, çözümler üretilmeliyiz. Arkadan konuşmak gıybettir, kul hakkına girer. Helalleşmek gerekir. Kemal Deniz, 2005 yılında göreve geldikten sonra bu projeyi bana getirdi. Kendisine gereken her türlü desteği verdim. Çok şükür bugünlere geldik. Ben de, görev aldığım her yerde eserler yaptım. Şoförler odasına, ESOB’a, Güney Bölge’ye kazandırdıklarım ortada. Önemli olan baki olan gök kubbede hoş bir seda bırakabilmektir “diyerek alkış aldı.

Güven tazeleyen Başkan Deniz de, toplam 257 dönüm arazi üzerine kurulu her biri bin metrekarelik 157 dükkândan oluşan sitenin yapım aşamasından, bugüne kadar gösterdikleri ilgi ve verdikleri desteklerden dolayı Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve Seyhan Belediye Başkanı Prof.Dr. Azim Öztürk’e site girişine astırdığı ‘Hurdacılar Sitesi Esnafı Adına Yaptığınız Hizmetlerden Dolayı Teşekkür Ederiz” yazılı pankartlarla şükran duygularını ifade etti.

Reklam
Reklam

Deniz, Birlik Başkanı Kazım Barışık ile Yüreğir Kaymakamı Abdullah Dölek ve Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Çukurova Belediye Başkanı Yıldıray Arıkan, Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci, TEDAŞ Bölge Müdürü Mahmut Nimet Dalkır, ASKİ Genel Müdürü Kadir Küreksiz ile kamu kurum ve kuruluş temscileri ve kooperatif üyelerine de yönetim kurulu adına sözlü olarak teşekkürde bulundu. Deniz, ayrıca kalp krizi sonucu vefat eden merhum Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri ve Seyhan Eski Kaymakamı İsmail Hakkı Develi ve TEDAŞ İl Müdürü Yusuf Ziya Karataş’ı da rahmetle andı.

Deniz, altyapısı tamamlanarak, içme suyu da verilen sitenin tamamlanması halinde tapuların yıl içinde dağıtılacağını, bunun için üyelerin, taksitlerini ve aidatlarını düzenli olarak yatırmaları gerektiğini belirtti.

Adana ESOB Başkan Vekili Nihat Sözütek, Birlik Yönetim Kurulu Üyesi ve Berberler Esnaf Odası Başkanı İlhami Uygunsözlü, Denetim Kurulu Üyesi ve Çiçekçiler Esnaf Odası Başkanı Süleyman Oğuz, Sütçüler ve Yoğurtçular Esnaf Odası Başkanı Memduh Özalp, Sıhhi Tesisatçılar Esnaf Odası Başkanı Kenan Karaca ile çok sayıda üye esnaf da genel kurulda hazır bulundu. Genel kurul sonrası davetli ve üyelere, etli pilav ile ayran ikram edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz