Hürrem Ve Süleyman Optimum’da Buluştu

Ziyaretçilerine alışverişin en hesaplısının yanı sıra eşsiz mimarisi ve manzarasıyla görsel şölen sunan Optimum Outlet...

Ziyaretçilerine alışverişin en hesaplısının yanı sıra eşsiz mimarisi ve manzarasıyla görsel şölen sunan Optimum Outlet Adana AVM, Ramazan eğlenceleri tüm hızıyla sürüyor.

Ramazan’da Optimum’u tercih edenler, Ortadoğu’nun en büyük camisi olma özelliğini taşıyan Sabancı Merkez Cami, yemyeşil Merkez Park, şehri ikiye ayıran Seyhan Nehri ve kent manzarasıyla iftarlarını açarken, İftar öncesi ve sonrasındaki etkinliklerle de geçmişe yolculuk ediyorlar.

AVM ziyaretçilerini zaman tünelinde yolculuğa çıkaran etkinliklerde, bu kez Kanuni Sultan Süleyman ve Hürrem Sultan vardı. Ünlü karakterleri canlandıran Hamur Organizasyon ekibi, Optimum’u karış karış gezerken, AVM ziyaretçilerinin yoğun ilgisiyle karşılaştılar.

Reklam
Reklam

AVM ziyaretçilerinin hatıra fotoğrafı çektirmek için adeta yarışa girdiği Hürrem Sultan ve Kanunu Sultan Süleyman karakterleri, alışveriş merkezinin tüm katlarını gezerken nostalji yaşattılar.

On bir ayın sultanı Ramazanın dolu dolu yaşandığı Optimum’da, Hürrem Sultan ve Kanuni Sultan Süleyman’ın yanı sıra, Ramazan davulcuları da manileri ile alışveriş merkezine renk katıyorlar.

Fasıl ekibi, Meddah ve Orta Oyunu, İstanbul Hanımefendisi ve Beyefendisi, Kavuklu ve Pişekar, Nasrettin Hoca, Arap Bacı, Hacivat-Karagöz, Tuzsuz Deli Bekir, Kanlı Nigar, İbiş, Aşuk ve Maşuk ile Hüsmen Dayı, izleyenleri yıllar öncesine götürüyor.

Uzun yıllar öncesindeki Ramazan eğlencelerinin dün gibi yaşatıldığı etkinliklerin yanı sıra, Yiyecek Meydanı’nda her restoranın kendine özgü Ramazan mönüleri her damak tadına hitap ediyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: