Hürriyet Mahallesi’ne Spor Sahası Yapılacak

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Hürriyet Mahallesi TOKİ 3’üncü etap binaları arkasındaki alana...

Bartın Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Hürriyet Mahallesi TOKİ 3’üncü etap binaları arkasındaki alana spor sahası yapmak üzere zemin düzenleme çalışmalarına başladı.

Çalışmalarla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı Cemal Akın, kentte atıl halde olan ve düzenlenmeye uygun alanları dinlenme yerleri, spor sahaları ve çocuk oyun alanlarına dönüştürerek halka kazandırdıklarını Hürriyet Mahallesi’ndeki spor sahası oluşturma çalışmanın da bu sebeple gerçekleştirildiğini söyledi.

Başkan Akın, “Belediye olarak mahallerimizin ihtiyaçları ve vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu çerçevede, Hürriyet Mahallesi’nde ve Orduyeri Mahallesi’nde spor yapılabilecek alanların sınırlı olması dolayısıyla bu bölgede yaşayan vatandaşlarımızdan gelen talepleri de göz önünde bulunarak TOKİ 3’üncü etap binalarının arka tarafındaki alanda spor sahası oluşturmak üzere çalışmalara başladık. Ekiplerimizle şuan alanda iş makinelerimiz yardımıyla zemin düzenleme çalışmaları yapıyoruz. Çalışmalar tamamlandığında spor sahamızı en güzel şekilde hazırlayıp kullanıma açacağız” dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: