HÜRSİAD Başkanı Fincan: İş Dünyası Prosedüre Boğulup Küstürülmemeli

Gaziantep Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Başkanı Kasım Fincan, İş dünyasının prosedüre boğulup küstürülmemesi...

Gaziantep Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Başkanı Kasım Fincan, İş dünyasının prosedüre boğulup küstürülmemesi gerektiğini söyledi.

HÜRSİAD Başkanı Kasım Fincan, Küçük Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Gaziantep İl Müdürü Gökhan Doğan’ı ziyaret etti. İş dünyasının prosedüre boğulup küstürülmemesi gerektiğini belirten Fincan, “KOBİ'lerimizin KOSGEB'la daha fazla işbirliği yapması ve KOSGEB faaliyetlerinden bilgilendirilmesi maksadıyla ortak toplantılar düzenlemek istiyoruz. İşadamlarımızın kaybedecek zamanı yok. Mümkünse prosedür azaltılmalı ve şu an ödeme bekleyen projelerin bir an önce ödemeleri yapılmalıdır.” dedi.

Reklam
Reklam

KOSGEB’in son dönemde yakalamış olduğu performansı takdirle izlediklerini dile getiren Fincan, “İş adamlarının proje hazırlamaya yoğunlaştığı şu günlerde KOSGEB'e daha fazla görev düşmektedir ve iş adamlarımız küstürülmemeleridir.” diye konuştu.

KOSGEB Gaziantep İl Müdürü Gökhan Doğan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Doğan, KOSGEB olarak işlemlerin hızlanması adına çalışmalara aralıksız devam edileceğini ifade etti. Ziyaret sonunda Fincan, Doğan’a çini tabak hediye etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: