HÜRSİAD Başkanı Fincan: Kentin refahı için sürekli arayış içindeyiz

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Fincan, kentin refahı ve huzuru...

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Fincan, kentin refahı ve huzuru için sürekli bir arayış içinde olduklarını söyledi.

Kasım Fincan ve beraberindeki heyet, Gaziantep’te yeni göreve başlayan Şahinbey Kaymakamı Uğur Turan, İl Müftüsü Ali Bakkal ve Sağlık Müdürü Metin Karakök’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Yeni atanan il müdürlerine görevlerinde başarılar dileyen Fincan, “Ziyaretlerimizde görüyoruz ki il müdürlerimizde birbirinde önemli ve kariyer sahibi insanlar. Gaziantep’e ilk defa bir profesör unvanlı sağlık müdürünün atanması, Türkiye’nin en başarılı kaymakamının Şahinbey’e atanması ve yine Türkiye’de sadece 4 ilde bulunan yine profesör bir müftümüzün gelmesi bizleri memnun etti. Gaziantep sanayisiyle, ekonomisiyle, ihracatıyla, şimdi çokça üzerinde durduğumuz ve inşallah iyi bir yerlere geleceğine inandığımız eğitimiyle ve devlet kurumlarıyla Türkiye’nin parlayan yıldızı olmaya devam ediyor. Biz de sivil toplum kuruluşu olarak işadamlarımızın, üyelerimizin, Gaziantepimizin faydasına olan programlar organize etmek Gaziantep’in sivil toplum kuruluşları yönünden büyük şehirlere oranla çok aktif ve şanslı bir kentiz.” diye konuştu.

Reklam
Reklam

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Metin Karakök de ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade etti. Gaziantep'in sağlık sorunlarını yakından bildiğini hatırlatan Karakök, sorunların çözerek vatandaşlara en iyi hizmetin verilmesine çalışılacağını kaydetti.

İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Bakkal ise toplumun manevi değerlerini yaşama ve yaşatma adına STK'lara da görevler düştüğünü, platformun çalışmalarını önemsediğini söyledi. Bakkal, Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri çerçevesinde müftülük olarak 18 Nisan'da Gaziantep'te büyük bir etkinlik çalışması içinde olduklarını da söyledi.

HÜRSİAD heyeti daha sonra Şahinbey Kaymakamlığı'na yeni atanan Uğur Turan'ı ziyaret etti. HÜRSİAD üyeleri, Turan’a dernek ve Gaziantep hakkında bilgiler verdi.

Kaymakam Turan, HÜRSİAD heyetinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Turan, "Gaziantep’in en büyük sorununun eğitim olduğunu ve Valimizin önceliğinin her zaman eğitim olduğunu biliyoruz. Sizlerle de el ele, tüm sorunların üstesinde gelmeye çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz