HÜRSİAD Genel Sekreteri Özdülkar: Üyelerimizi Dünyaya Açmakta Kararlıyız

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Genel Sekreteri Orhan Özdülkar, üyelerini dünyaya açmakta kararlı olduklarını...

Hür Sanayici ve İşadamları Derneği (HÜRSİAD) Genel Sekreteri Orhan Özdülkar, üyelerini dünyaya açmakta kararlı olduklarını söyledi.

TUSKON ticaret köprüleri, yurt dışı gezileri, fuar organizasyonları ve ülke tanıtım programlarıyla üyeleri dünyaya açma, ihracatçı yapma hedefine emin adımlarla ilerlediklerini kaydeden Özdülkar, "Bu yıl 18’ncisi düzenlenen TUSKON Dünya Ticaret Köprüsü programımıza, inşaat, yapı malzemeleri, mobilya ve iş makineleri alanlarından alıcılar, satıcılar, ithalatçılar, distribütörler ve bu alanlardaki bütün makine çeşitlerinde faaliyet gösteren firmalar katılacak. TDTK 2013 programı son derece profesyonel uluslararası iş zirvesidir.” dedi.

Reklam
Reklam

Sadece Türkiye ve 140 ülkeden seçkin ve önceden kayıt yaptıran firmaların katılımıyla gerçekleşeceğini söyleyen Özdülkar, “140 ülkeden gelen ve kendi sektörünüzde iş yapan firmalarla İstanbul’da görüşmek imkânı elde edecekler. Yine sadece programa katılım sağlayan tek bir ülkeye gitmek için harcayacağınız vakit ve katlanacağınız maliyetin çok daha azına 140 ülkeden İstanbul’da ayağınıza kadar gelen ithalatçılarla görüşme imkânı bulunacak. Yabancı dil bilmemek bir problem değil. Çünkü TUSKON gelen her yabancı firma için Türkçe bilen bir tercüman tahsis edecek. Programda Türkiye’den seçkin üreticilerimize tahsis edilebilecek 210 ürün tanıtım standı yer alacak. İkili iş görüşmelerine katılacak firma sayısı sınırlı tutulacak. Kısacası katılımcı firmalarımızın hedeflediği pazarlardaki en büyük alıcıları Türkiye’ye geliyor. Bu fırsatı iyi değerlendirmek gerekiyor. Katılmak isteyen firmaların derneğimizden bilgi almaları yeterli olacaktır.” şeklinde konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: