Hüseyin Akay'dan Ziraat Odalarına Ziyaret

Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, fabrikalarına ekim yapan Pınarbaşı, Bünyan, Sarıoğlan, Gemerek, Şarkışla, Fakılı, Kocasinan ve Melikgazi

Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay, fabrikalarına ekim yapan Pınarbaşı, Bünyan, Sarıoğlan, Gemerek, Şarkışla, Fakılı, Kocasinan ve Melikgazi ilçelerindeki ziraat odalarını ziyaret ederek, oda başkanları ve çiftçilerle görüştü.

Akay, ziyaretlerde, oda başkanlarından çalışmaları ve sorunları hakkında bilgiler aldı.

Pancar üreticilerinin yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerde, yöneticiler de fabrikanın mevcut durumu ve ekonomik yapısı ile şirketin yeni tarımsal faaliyetleri hakkından bilgi verdiler.

Reklam
Reklam

Hüseyin Akay, şirketin her geçen gün daha emin adımlarla başarıya yürüdüğünü belirterek, önümüzdeki dönemde yapılacak tarımsal iyileştirmelerin büyük bölümünün, çiftçilerin görüş ve önerileri doğrultusunda yapılacağını söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz