Hüseyin Şahin: “ateş Topunu Türkiye’ye Düşürmek İsteyenler Var”

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Türkiye'nin istikrarına son vermek isteyen güçler olduğunu belirterek, "Ateş...

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, Türkiye'nin istikrarına son vermek isteyen güçler olduğunu belirterek, "Ateş topunu Türkiye'ye düşürmek isteyenler var" dedi.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa İnegöl Şubesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar programlarının biri daha gerçekleştirildi. Programda konuşan AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, "Biz gittiğimiz her yerde, bulunduğumuz her alanda, katıldığımız her toplantı da, en ufak gruplara dahi bunu anlatmak zorunda hissediyoruz. Üzerimizde oynanan oyun Başbakanımızın şahsında ülkemizin yükselen trendini dinamitlemek, önüne bariyerler koyarak engellemek, 10 yıl öncesinde 2 bin 500 dolar milli gelirle ancak kendine yetebilen, kendi içinde dahi sorgulamasını tam yapamayan, neredeyse kötü bir ülke noktasına çekmek için yapılan çalışmalardır. Ama AK Parti hükümeti, Başbakanımızın başkanlığında, milletimizin yüksek iradesiyle, milletimizin teveccühü ile bulunduğu noktadan koyduğu hedeflere ilerlemek için 3.5 katı ekonomik büyüklük sağlamıştır. Siz milli gelirinizi 2 bin 500 dolardan alıp 11 bin 500 dolara çıkarırsanız ve hedef olarak da bir sonraki 10 yıla bu rakamı 25 bin dolar olarak önünüze koyarsanız, birilerinin dikkatini çeker. O birileri de bölgenizi etkileyecek bir aktör olmanızı, bölgenizde güçlü bir rol almanızı kabullenemezler. Kabullenmemek içinde ellerinden geleni yaparlar. Biz biliyoruz ki gerçekleri gün yüzüne çıkarttığımız her gün milletimizin teveccühü günbegün artmaktadır. Milletimizin geleceğini olumlu yönde etkileyecek düzenlemeler yapıyoruz. Yapmaya da devam edeceğiz” dedi.

Reklam
Reklam

MÜSİAD ailesinin, aynı doğrultu da çalıştıkları, aynı ideallere doğru koşar adım hızla yükselen Türkiye'yi oluşturmak için aynı hayalleri kurdukları bir aile olduğuna vurgu yapan Şahin, “Ateş topunu Türkiye'ye düşürmek isteyenler var. Yüzde 4-5'e düşen faizleri, tekrar yükseltmek, çalışmadan, üretmeden, ter akıtmadan para kazanmak isteyenler, ülkemizin yükselişini durdurmak istiyorlar. 11 yıllık bir kaos dönemini ülkemiz bir daha yaşamasın istiyoruz. Toplumun içinde bulunduğu özellikle son 30 yılımıza damga vurmuş terörle belimizi kırmak isteyenlere, çözüm süreciyle yeni bir mesaj veriyoruz. Biz adaletin, kalkınmanın ve barışın temsilcileriyiz. Sizler böyle olumlusuzluklara prim vermeyeceksiniz biliyoruz. 2023 hedeflerine, 2053, 2071 hedeflerine ulaşmak için ülkemizi her yönde geliştirerek büyüteceğiz" diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz