Hüseyin Şahin Meslek Yüksekokulu'nda 4. dönem mezuniyet coşkusu

Erciyes Üniversitesi Hüseyin Şahin Meslek Yüksek Okulu, 2010-2011 yılı 4. Dönem mezuniyet töreni, açılışı yapılan...

Erciyes Üniversitesi Hüseyin Şahin Meslek Yüksek Okulu, 2010-2011 yılı 4. Dönem mezuniyet töreni, açılışı yapılan Mehmet Hidayet Tutum Kongre ve Kültür merkezi'nde yapıldı.

Mezuniyet Törenine Kaymakam Enver Ünlü, Belediye Başkanı Recep Özkan, Rektör Vekili Prof. Dr. M. Metin Hulagu, Seyrani Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali irfan İlbaş, İl Milli Eğitim Müdürü Erdoğan Ayata, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Erdem Karaman, Emniyet Müdürü Hakan Nazım Birol ve öğrenci velileri katıldı. Salonu dolduran öğrenci yakınlarının heyecanı, salon dışına da taştı. Gün boyu çocuklarının mezuniyet sevincini yaşamak üzere Develi’ye gelen aileler, bu vesile ile ilçeyi gezme ve tanıma fırsatı buldu. Misafirler, özellikle Develi Cıvıklısını çok beğendiklerini belirterek, Develi'den mutlu şekilde ayrıldılar.
Tören öncesinde, Sultan Sazlığı Milli Parkı Çevre Belediyeleri Birliği tarafından sergilenen Sultan Sazlığı fotoğrafları da öğrenciler ve aileleri tarafından beğeniyle gezildi. Rektör Vekili Prof. Dr. M. Metin Hulagu, ‘’Mezunlarımızın, Erciyes kimliği altında almış oldukları prensipleri muhafaza ederek, ülke yönetiminde üst noktalara geleceklerine inanıyorum.’’ dedi.
Hüseyin Şahin MYO Müdürü Yrd. Doç. Dr. Şükrü Su ise 2011-2012 öğretim yılından itibaren ikili öğretime de başlanacağı müjdesini verdi.
Belediye Başkanı Recep Özkan, Hüseyin Şahin Meslek Yüksek Okulu'na açılacak olan yeni bölümlerde, günümüz ihtiyaçlarından itfaiyecilik, zabıta, su ve tesisat gibi bölümlere öncelik verilmesini dile getirdi ve mezun olan öğrencilere Develi Belediyesi'nin kuruluşunun 140. yılı anısına 140. yıl kupası hediye etti. Mezuniyet töreni sonrasında, hep birlikte kepler havaya atıldı. Tören sonrasında geleneksel mezuniyet pilavı ikramı yapıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz