Hüseyin Sözlü oyunculara moral verdi

Ceyhan Belediyesi ve Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) son haftalarda...

Ceyhan Belediyesi ve Belediyespor Kulüp Başkanı Hüseyin Sözlü, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde (TKBL) son haftalarda alınan başarısız sonuçlardan dolayı sporcuları ziyaret ederek moral verdi.
Ceyhan Spor salonundaki idmana katılan Hüseyin Sözlü, Ceyhan Belediyesi’nin Türkiye’de her takımı yenebilecek güçte olduğunu defalarca kanıtladığını belirterek buna sporcuların da inanması gerektiğin söyledi.
Hüseyin Sözlü, sporcularla yaptığı konuşmada, “Son 3 haftada takımımızın ruhuna uygun olmayan başarısız sonuçlar aldınız. Çok önemli maçları kazanırken özellikle son haftalarda kolay maçları da kaybettiniz. Oysa Türkiye Ligi’nde her takımı yenebilecek güçte olduğunuzu defalarca gösterdiniz. Biz inanıyoruz ancak sizlerin de buna inanması gerekir. Size yakışan da budur.” dedi.
Yönetim ve teknik heyetin de hazır bulunduğu ziyarette sporcularla tek tek ilgilenen Hüseyin Sözlü Ceyhan Belediyesi Kulübü’nün büyük bir aile olduğunun altını çizerek, “Bir aile olduğumuzu aklınızdan çıkarmayın. Ailenin huzuru yerinde olursa üstesinden gelemeyeceği zorluk yoktur. Ailede üzüntü verici bazı olaylar yaşanabilir ancak bunu aile ortamında çözüme kavuşturmamız gerekir. İnanıyorum ki birbirimizi sevdiğimiz sürece daha iyi sonuçlar alacağız.” şeklinde konuştu.
Ceyhan Belediyesi Kaptanı Aslı Sevinç ise kendilerine moral veren Hüseyin Sözlü’ye takım adına teşekkür ederek kalan son 4 maçlarını da kazanıp gerçek kimliklerini göstermek istediklerini belirtti.
Öte yandan Ceyhan Belediyesi, bu hafta kendi seyircisi önünde Cumartesi günü saat 16.00’da Ankara Optimum TED Kolejliler’i konuk edecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz