Hüsnü Karakaş Mahallesi Yeni Yollar

Antalya’nın Merkez Kepez Belediyesi, Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde altı ay içinde 3 bin 250 metre yeni...

Antalya’nın Merkez Kepez Belediyesi, Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde altı ay içinde 3 bin 250 metre yeni yol açtı.

Kepez Belediyesi tarafından Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde yeni yol çalışması ile birlikte sokakların birbirleriyle bağlantıları yapılıyor.

İmarlı yol üzerinde bulunan ve tapusu verilen hak sahipleriyle yapılan uzlaşma sonucu yıkımı gerçekleştirilen gecekonduların ardından, Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde yol yapım çalışmaları hız kazandı. Kepez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, altı ay içinde Hüsnü Karakaş Mahallesi’nde 3 bin 250 metre yeni yol açtı.

Reklam
Reklam

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri açılan yeni yollarda, sathi asfalt kaplama çalışmalarına ise devam ediyor. 10 gün içinde tamamlanacak olan 3,5 kilometrelik sathi asfalt kaplama çalışması ile Hüsnü Karakaş Mahallesi, modern bir görünüm kazanacak.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz