Huzur Bozan Motosikletlere Ceza Kesildi

Adana Kozan'a yarış yapmak için isterken trafiği tehlikeye düşürdükleri iddia edilen motosikletli grup hakkında polis...

Adana Kozan'a yarış yapmak için isterken trafiği tehlikeye düşürdükleri iddia edilen motosikletli grup hakkında polis işlem yaptı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne Batı Geçiş Çevre Yolunda motosikletli bir grubun trafiği tehlikeye düşürdüğü ihbarı yapıldı. İlçe Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri, verilen adres çevresinde uygulama yaparak motosikletlileri durdurmak istedi. Polis 6 motosiklet sürücüsünü yakalarken 4'ü kaçtı. Şehrin ara sokaklarındaki kovalamacanın ardından yakalanan 4 motosikletli ile birlikte toplam 10 motosikletliye trafiği tehlikeye düşürmekten bin 600 lira idari para cezası uygulandı. 2 motosiklet trafikten men edildi, 2 sürücü de kaymakamlığa sevk edildi.

Reklam
Reklam

Motosikletli grubun gezi adı altında yarış yapmak üzere il merkezinden toplu olarak ilçeye geldikleri ve trafiği tehlikeye düşürdükleri iddia edildi. Yetkililer, vatandaşların huzurunu bozacak ve can güvenliklerini tehlikeye atacak girişimlerin önlenmesi konusundaki hassasiyetin süreceğini belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: