Huzur Operasyonunda Bandrolsüz Içki Ele Geçirildi

Ömer PINAR-ŞANLIURFA-DHA) ŞANLIURFA'da polisin yaptığı huzur operasyonunda 2 işyerinde bandrolsüz içki ele geçirildi. Şanlıurfa'da bin 500 polisin katılımıyla huzur operasyonu yapıldı.

Ömer PINAR-ŞANLIURFA-DHA) ŞANLIURFA'da polisin yaptığı huzur operasyonunda 2 işyerinde bandrolsüz içki ele geçirildi. Şanlıurfa'da bin 500 polisin katılımıyla huzur operasyonu yapıldı. Kafe, bar ve içkili mekanlara operasyon düzenleyen polis, 759 kişiyi sorguladı. GBT sorgusu yapılanlardan arandığı belirlenen 6 kişi polis tarafından gözaltına alındı. Polisin yaptığı denetimler sırasında 2 işyerinde çok sayıda bandrolsüz içki, bir kişinin ise üzerinde ruhsatsız silah ele geçirildi. Bandrolsüz içkiler, incelenmek üzere konulurken 2 işyeri sahibi hakkında yasal işlem başlatıldı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: