Huzur Sarayı Sakinleri İnegöl'ü Gezdi

Yıldırım Belediyesi Huzur Sarayı sakinleri, Dünya Yaşlılar Haftası dolayısıyla İnegöl’e gezi düzenledi. Bursa İnegöl’ün tarihi...

Yıldırım Belediyesi Huzur Sarayı sakinleri, Dünya Yaşlılar Haftası dolayısıyla İnegöl’e gezi düzenledi. Bursa İnegöl’ün tarihi ve turistik yerlerini ziyaret etme imkânı bulan Huzur Sarayı sakinlerini, İnegöl Kent Müzesi’nde Belediye Başkanı Alinur Aktaş ağırladı.

Kent Müzesi’nde Huzur Sarayı sakinleri ile tek tek ilgilenen Belediye Başkanı Alinur Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. İnegöl’de kendilerini ağırlamaktan büyük bir keyif duyduklarını belirten Aktaş, Huzur Sarayı sakinlerine Kent Müzesi’nin yanı sıra birkaç farklı mekân daha gezdireceklerini söyledi.

Reklam
Reklam

“Temennimiz olur ki yaşlılarımız evladı, çoluğu çocuğu ile yaşlansın, ama hayatın getirileri farklı şekilde olabiliyor” diyen Aktaş, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Huzur Sarayı buna cevap veren bir mekân. Bizde de Huzurevi’ndeki binamızda bu hizmeti veriyoruz. Belediyelerimiz bu konuda ciddi bir altyapı oluşturuyor. Yıldırım'daki Huzur Sarayı da bunlardan biri. Belediye Başkanımız Özgen Keskin Bey'e de bu imkânlarından dolayı teşekkür ediyorum” diyerek, Yaşlılar Haftası'nı kutladı.

Yıldırım’dan gelen yaşlılar da Başkan Aktaş’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz