'Huzur Sokağı' Oyunu Bursa'da Seyirciyle Buluşacak

Yazar Şule Yüksel Şenler’in yazdığı ve Yaşar Alptekin’in rol aldığı ‘Huzur Sokağı’ adlı oyun, Büyükşehir...

Yazar Şule Yüksel Şenler’in yazdığı ve Yaşar Alptekin’in rol aldığı ‘Huzur Sokağı’ adlı oyun, Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla Bursa’da sanatseverlerle buluşacak.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı’nın desteğiyle Bursa’da sahnelenecek ‘Huzur Sokağı’ adlı tiyatro oyunu, İstanbul Tiyatro Temaşa tarafından sahneye taşınacak.Şule Yüksel Şenler’in ünlü romanından tiyatro sahnesine uyarlanan oyunda ünlü oyuncu Yaşar Alptekin başrolde sevenlerinin karşısına çıkacak. ‘Huzur Sokağı’, 4 Şubat Pazartesi günü saat 20.00’da Tayyare Kültür Merkezi’nde ücretsiz olarak izlenebilecek.

Reklam
Reklam

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Enver Karakoç, Büyükşehir Belediyesi’nin sanata ve sanatçıya verdiği önemin artarak devam ettiğini söyledi. Karakoç, Bursalı sanatseverleri oyunu izlemeye davet etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: