Huzur toplantısında otobüs ve servis şoförlerini şikayet ettiler

Gaziantep'in Şehitkâmil ilçesinde Toplum Destekli (DTP) Polislik Büro Amirliği tarafından Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde Huzur...

Gaziantep'in Şehitkâmil ilçesinde Toplum Destekli (DTP) Polislik Büro Amirliği tarafından Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nde Huzur Toplantısı yapıldı. Polis halk ilişkilerinin geliştirilmesi, vatandaşın istek ve şikayetlerinin tespiti, sorunların tespitine ve çözümüne vatandaşların ve kurumların katılımlarının sağlanması, Toplum Destekli Polislik Projesi çerçevesinde huzur toplantısı gerçekleştirildi.
Organize Sanayi Bölgesi fabrika sahipleri, işletme müdürleri, özel güvenlik şefleri, mahalle muhtarları, okul yöneticileri, kurum temsilcileri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşların katılımları ile yapılan toplantı da vatandaşlara emniyet birimleri tarafından yapılan hizmetler, asayiş olayları, suçların önlenmesi, alınması gereken tedbirler hakkında bilgiler verildi.
Vatandaşların genellikle servis şoförlerinden şikâyetçi olduğu huzur toplantısında, MOBESE kameraları, trafik ışıkları, otobüs, dolmuş ve servis şoförlerinin hatalarını dile getiren vatandaşlar, bu sıkıntılara biran önce önlem alınmasını istediler. İşadamları, işletme müdürleri ve özel güvenlik şefleri Organize Sanayi Bölgesi’ndeki sorunları ve çözüm önerilerini dile getirerek, emniyetten beklentilerini ifade ettiler. Mahalle muhtarları, okul yöneticileri ve mahalle sakinleri de mahalle ve okul sorunları ile çözüm önerilerini dile getirdiler.
Ayrıca Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Şehitkâmil Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, TEDAŞ Müessese Müdürlüğü temsilcileri de vatandaşların şikâyet ve taleplerini not alarak yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verildi.
Katılımcılar, huzur toplantılarının vatandaşlarla kurumları bir araya getirerek sorunların çözümüne ortak akılla önemli katkılar sağladığını, polis halk ilişkilerine de olumlu katkıları olduğunu ifade etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz