Huzurevi sakinleri Dursunbey Suçıktı'da

Balıkesir Huzur evinde ikamet eden 30 yaşlı Dursunbey Suçıktı mesire yerine gelerek unutulmaz bir gün yaşadılar.

Balıkesir Huzur evi sakinleri Dursunbey Suçıktı Mesire yerine keyifli bir gün geçirmek amacı ile geldiler. Huzurevi Müdür Yardımcısı Fatma Uzun, ‘Yaz mevsimi geldiğinde Huzurevimizde kalan yaşlılarımız değişik bölgelere program hazırlayarak gezdirmekteyiz. Bir program çerçevesinde yapılan işlerdir. Huzur evi sakinlerini doğa ile kucaklaştırmak ve yaz tatili niteliğinde günlük geziler yapmaktayız. Yaşlılarımızda bu uygulamalardan çok memnun kaldıklarını belirtiyorlar’ dedi.

Balıkesir’den gelen misafirlerini Suçıktı’da karşılayan Ak Parti Dursunbey Gençlik kolları huzur evi sakinlerine çiçek takdim ettiler. Dursunbey Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Ali Hüner, ‘Balıkesir Huzurevi sakinlerinin ilçemize geleceğini öğrendik ve arkadaşlarımla ben Suçıktı Mesire yerinde onları çiçeklerle karşıladık, kendilerine sürpriz yapalım dedik. Bizleri karşılarında ellerinde çiçeklerle görünce çok şaşırdılar ve çok memnun olduklarını belirttiler. Onları memnun edebilmekten mutluluk duyuyoruz’ dedi.

Reklam
Reklam

Ayrıca Dursunbey Belediye Başkan Yardımcısı Cemal Ergenç’de Huzur evi sakinlerini Suçıktı da ziyaret edenler arsındaydı. Başkan Yardımcısı Ergenç, ‘Huzurevi Müdür Yardımcısı Fatma Uzun ve Huzur evi sakinleri ilçemizde görmekten çok mutlu olduk’ dedi. Suçıktı Mesire yerine Huzur evi sakinlerine değişik ikramlarda bulunduklarını belirten Ergenç tüm yaşlılar ile tek tek ilgilendi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: