Huzurevi Sakinleri Piknikte Stres Attılar

Aydın'da kısa süre önce kurulan ve üyelerinin tamamını bayanların oluşturduğu Aymelek Derneği Aydın'daki huzurevlerinde kalan...

Aydın'da kısa süre önce kurulan ve üyelerinin tamamını bayanların oluşturduğu Aymelek Derneği Aydın'daki huzurevlerinde kalan yaşlı bayanlar için piknik düzenledi. Piknikte stres atan huzurevi sakinleri, dernek üyelerine teşekkür etti.

Aydın'da kısa süre önce ihtiyaç sahibi vatandaşlara gıda, sağlık ve eğitim alanlarında yardımda bulunmak amacıyla kurulan ve üyelerinin tamamını bayanların oluşturduğu Aymelek, Aydın'daki huzurevi sakinleri için piknik organizasyonu düzenledi. dernek üyesi bayanların evlerinde hazırladığı yemeklerin tadıldığı piknikte, yaşlı bayanlar stres attılar.

Reklam
Reklam

Pınarbaşı Mesire Alanın'da düzenlenen pikniğe huzurevi sakinlerinin yanı sıra AK Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem, Semiha Öğüş, İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, İl Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Gönül Durulan katıldı.

AK Partili milletvekilleri yaşlılar ile yakından ilgilenirken, yaşlılar piknik için dernek yöneticilerine teşekkür ettiler.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: