Huzurevi Sakinleri Vali Eren’i Ziyaret Etti

Yaşlılar Haftası nedeniyle Uşak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri Vali Mehmet Ufuk Erden’i...

Yaşlılar Haftası nedeniyle Uşak Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi sakinleri Vali Mehmet Ufuk Erden’i makamında ziyaret etti.

Huzurevi sakinlerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti belirten Vali Mehmet Ufuk Erden; yaşlıların Türk aile kavramı içersinde saygın kişiler olarak önemli yere sahip olduğunu dile getirdi. Vali Mehmet Ufuk Erden ziyarette yaptığı konuşmada “Değerli büyüklerimizi hayatlarının sonuna kadar huzurlu, mutlu ve hiç kimseye muhtaç olmadan yaşatma hem devletimizin hem de toplumun görevidir” dedi.

Reklam
Reklam

Aile kurumunu güçlendirerek toplumsal çözülmeyi engellemenin önemine vurgu yapan Vali Erden, “ Bu durum yaşlılarımıza verilmesi gereken değerin önemini bir kat daha arttırmaktadır. Bu ziyaret vesilesi ile değerli büyüklerimizin sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir hayat sürmelerini diliyorum” dedi.

Uşak’ın en kısa sürede yeni bir huzur evine kavuşacağı müjdesini veren de Vali Mehmet Ufuk erden, “Mevcut huzurevinin arka kısmındaki arsa yapılması planlanan yeni huzur evi için avan projemiz tamamlandı. Bakanlığımızın onayının ardından modern huzur evi için yapım ihalesine çıkacağız. Amacımız büyüklerimizi en iyi ortamlarda barındırmaktır” diye konuştu.

Vali Mehmet Ufuk Erden ziyaretin ardından huzurevi sakinleri ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: