Huzurevi Sakinlerine Köy Sofrası Kuruldu

Mersin'in Erdemli ilçesinde Agro Turizm projesi kapsamında kurulan Kösbucağı Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin tamamen kadınlardan...

Mersin'in Erdemli ilçesinde Agro Turizm projesi kapsamında kurulan Kösbucağı Köyü Tarımsal Kalkınma Kooperatifi'nin tamamen kadınlardan oluşan yönetimi, Erdemli Huzurevi sakinlerine köy sofrası kurdu.

Kösbucağı köyündeki yemek öncesinde bir konuşma yapan kooperatif başkanı Halise Yılmaz, huzurevi sakinlerinin duasını almak için köy sofrası kurduklarını belirtti. Yılmaz, "Kooperatifimiz köylü kadınlarımız tarafından kuruldu. Kooperatif bünyesinde açılan Narçiçeği Kır Pansiyonu personeli de yine kadınlarımızdan oluşmakta. Kadınlarımızın kuruluştan bu yana huzurevi sakinlerine yemek verme düşüncesi vardı. Çok şükür bugün bunu gerçekleştirdik" dedi.

Reklam
Reklam

Yaptıkları çalışmalarla köylü kadınların refah seviyesini yükseltmeyi hedeflediklerini ifade eden Yılmaz, sosyal sorumluluklarının da bilincinde olduklarını kaydetti.

Erdemli Huzurevi Müdürü Tevfik Kılınç ise yemeği düzenleyen kooperatif üyesi kadınlara teşekkür ederek, "Yaşlılarımız köy havasında yemek yemenin mutluluğunu yaşadı. Bizlerde bu mutluluğa ortak olduk. Bütün köylü kadınlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.

Verilen yemeğe huzurevi sakinlerinin yanı sıra Gıda, Tarım ve Hayvancılık Mersin İl Müdürü Kadir Çiftepala, Erdemli UTİYO Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr Sevgi Tüzün Rad, UTİYO Sekreteri Ganime Gül Asafoğlu ve Okutman Tuluhan Türkeri'de katıldı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: