Huzurevi Sakinlerinin Piknik Keyfi

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubesi ve Tarsus Temsilciği, Tarsus Huzurevi sakinlerine piknik keyfi yaşattılar.Mersin...

TMMOB Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubesi ve Tarsus Temsilciği, Tarsus Huzurevi sakinlerine piknik keyfi yaşattılar.

Mersin Şube Başkanı Alper Turna ve 8. Dönem Makina Mühendisleri Odası Temsilciliği Yürütme Kurulu Başkanı Ümit Hakkı Gül’ün girişimleri, huzurevi müdürü Belgin Ok’un desteğiyle huzurevinde bulunan yaşlılar, Tarsus Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsler Erdemli Çamlığına götürüldü.

Burada yaşlılara gönüllerince eğlendiren makina mühendisleri odası yetkililer, burada müzik eşliğinde oyunlar oynadılar.

Reklam
Reklam

Makina Mühendisleri Odası Mersin Şubesi başkanı Alper Turna, yaşlılara ayır bir değer verdiklerini belirterek, “Büyüklerimizi hiçbir zaman unutmayacağız. Yaşlı anne ve babalarımıza moral gezisi ve yemeği verdik. Çok neşeli bir ortamda geçen piknikte yaşlılarımıza mutlu bir gün yaşattığımız için gururlandık. Bize destek veren arkadaşlarımıza ayrıca teşekkür ederiz” dedi.

Ümit Hakkı Gül ise yaşlılar birlikte olmaktan son derece mutlu olduklarını söyledi.

Makina Mühendisleri Odası’nın bu tür aktivitelerinin devam edeceğini söyleyen Gül, güzellikleri hep birlikte yaşamak istediklerini kaydetti.

Erdemli Çamlığında gerçekleşen piknikten sonra makina mühendisleri, huzurevinde yaşlılar birlikte günün yorgunluğunu sohbet ederek atlattılar.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: