Huzurevi, Şarkı Ve Türkülerle Şenlendi

Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri çerçevesinde Ödemiş Halk Eğitimi...

Her yıl 18-24 Mart tarihleri arasında kutlanan Yaşlılara Saygı Haftası etkinlikleri çerçevesinde Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi’ndeki müzik kurslarının eğitmen ve öğrencileri, Ödemiş Belediyesi Mutahhar Şerif Başoğlu Huzurevi’ni ziyaret ederek huzurevi sakinlerine müzik ziyafeti çekti.

Minik kursiyerlerin enstrümanlarıyla notalara hayat verdiği, eğitmenlerin de söyledikleri ve çaldıkları şarkı ve türkülerle renklendirdiği etkinliğe Ödemiş İlçe Emniyet Müdürü Adil Metin, Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Serdar Ergin, Halk Eğitimi Merkezi yetkilileri ve huzurevi yetkilileri de katıldı.

Reklam
Reklam

İlk olarak keman kursu kursiyerleri performanslarını sergiledi. Eğitmen Şerafettin Övek yönetimindeki kursiyerler sevilen parçalara kemanlarıyla hayat verdi. Övek, huzurevi sakinlerinin isteği üzerine bir keman taksimi icra etti. Daha sonra gitar ve bağlama kursu eğitmeni Taner Sevgel, bağlamasıyla türküler çalıp söyledi. Huzurevi sakinleri türküler eşliğinde zeybek oynadı. Ney kursu eğitmeni Serhan Eren de çaldığı şarkı ve türkülerle katılımcılara müzik ziyafeti sundu.

Dinletinin ardından konuşma yapan Ödemiş Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Ergin, yaşlıların bir milletin onurunu olduğunu ifade ederek, “Halk Eğitimi Merkezi kurslarımız her yaştan insanımız her yaştan insanımıza hitap ediyor. Zaman ve mekan sınırımız yok. Huzurevi sakinlerimiz de arzu ederlerse kurs açabiliriz. Huzurevi içerisinde güzel kurslar düzenlenebilir. Huzurevinden gelecek talepleri bekliyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: