Huzurevi Ve Yetiştirme Yurdu Sakinleri Kozan'da Buluştu

Adana ve Seyhan Huzurevi'ndeki yaşlılar ile yetiştirme yurdunda kalan çocuklar, Kozan Belediyesi ve SODES işbirliğiyle gerçekleştirilen "Düşler Alemi" projesi kapsamında eğlendi.

Adana ve Seyhan Huzurevi'ndeki yaşlılar ile yetiştirme yurdunda kalan çocuklar, Kozan Belediyesi ve SODES işbirliğiyle gerçekleştirilen "Düşler Alemi" projesi kapsamında eğlendi. Kozan Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, ilçeye gelen huzurevi ve yetiştirme yurdu sakinleri Kozan Barajı kıyısındaki tekne turuna katıldı. Düşler Alemi Sosyal Tesislerine geçen misafirler, burada düzenlenen çiğ köfte partisinde müzik eşliğinde halay çekerek eğlendi. Belediye Başkan Yardımcısı Zehra Özgan, proje kapsamında eski ve yeni neslin özlem duyduğu dede-torun ilişkisini yaşatmayı amaçladıklarını belirttti. Seyhan Huzurevi Müdürü Hamza Dönmez, etkinliği düzenleyen yetkililere teşekkür etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: